Menu Luk

First Class Fireworks ved Krudtborgen i Odense

First Class Fireworks er en af de største leverandører af fyrværkeri i Danmark sammen med AFAC Aalborg Fyrværkerifabrik. Men vi har ikke det fulde sortiment. Til gengæld har vi nøje udvalgt de bedste batterier, raketter, fontæner, junior sortimenter og meget andet. Vi har selvfølgelig taget det bedste fra First Class Fireworks, hvor en af de helt gode serier er Overload-serien. Du kan se det meget målrettet udvalg, som vi har her ved Krudtborgen i Odense:
First Class Fireworks

Køb Overload By First Class Fireworks ved Krudtborgen i Odense

Vi har udvalgt nogle af Overload produkterne fra First Class Fireworks. Vi har valgt dem ud fra hvilke der har de flotteste effekter til den skarpeste pris. Vi har fx Overload 1, som er en stor raket med en stor “wauw”-effekt. Vi har altså en lang række af tilbud på fyrværkeri. Hvor du både kan købe fyrværkeri online eller besøge vores store flotte fyrværkeributik i Odense.

Nøje udvalgt fyrværkeri fra First Class Fireworks

Selvom vi er officiel forhandler af AFAC Aalborg Fyrværkerifabrik, hvor vi har det fulde sortiment af Japan fyrværkeri og andre serier af fyrværkeri. Så har vi alligevel valgt nogle bestemte artikler fra First Class, herunder Overload serien, da vi synes at man virkelig kan få noget flot fyrværkeri for pengene. Vi har her ved Krudtborgen stort fokus på, at man skal have kvalitet for pengene. Derfor tager vi ikke alt ind, men udvælger specifikke artikler som giver mest for pengene. Det er fx også de kendte Zink Raketter fra den tyske raket producent Zink. Se vores tilbud på 5 stk. 905 Zink Raket ved at trykke på billedet herunder:


Zink raket