Menu Luk

OM KRUDTBORGEN

Du er altid velkommen til at kontakte Krudtborgen:

Krudtborgen
Havnegade 141, 5000 Odense C ved Odense Havn

CVR-nr.: 37156248
+ 45 91 88 53 53
Kontakt@Krudtborgen.dk

Krudtborgen startede i 2015, som et sideprojekt af stifterne Peter og Sebastian, da de begge var studerende. I stedet for at få et traditionelt studiejob, ville de to drenge hellere starte deres eget. Det skete på en måde ved et tilfælde, men de to drenge satte sig ind i alle de mange regler og rammer der findes, snakket med mange forskellige leverandører, undersøgt mulighederne og pludselig var alt lagt på tegnebrættet. Det hele blev ført ud i livet, da der blev fundet et hul i markedet.

Siden da er der blevet skudt meget fyrværkeri af for at teste produkter og finde frem til den bedste kvalitet til den bedste pris. Det gør, at Krudtborgen i dag kan tilbyde et stort udvalg af alt det bedste fyrværkeri.

Du kan købe dit fyrværkeri online og afhente det TO GO i vores Drive In når du har tid.

Mere om Krudtborgen

Hvis du vil læse mere om vores åbningstider kan du også se mere ved at trykke på åbningstider. Når du handler fyrværkeri ved Krudtborgen, bør du læse vores handelsbetingelser først. Dertil kan vi også henvise til lovgivningen, der betyder at vi kun sælger helårsfyrværkeri til +15 årige og rigtigt fyrværkeri til +18 årige.
Du kan både her på siden og i vores salgstelt købe et stort udvalg af både raketter og batterier . Hvis du vil have både raketter og batterier, har vi sammensat nogle gode kompakte sortimenter. Hvis du primært er til batterier, har vi sammensat de bedste batterier i flere batteri sortimenter. Hvis du er til de helt store batterier, kan du tage et kig på vores kombinationsbatterier, hvor der er helt op til 2 kg ren NEM krudt i hvert batteri! Som sagt har vi meget fokus på sikkerheden og netop derfor har vi flere gode råd omkring sikker håndtrering af fyrværkeri. Til de små har vi junior fyrværkeri. Vi har også et bredt udvalg af bomberør og fontæner.

Vi har flere sortimenter og forskellige serier af fyrværkeri, som du er mere end velkommen til at komme forbi vores salgsbutik i Odense og se. Vi giver dig garanti for et godt knald – godt nytår!

Bedst sælgende produkter