Menu Luk

AFAC – Aalborg Fyrværkerifabrik – Japan Fyrværkeri

AFAC, som også er kendt som Aalborg Fyrværkerifabrik, har i mange år været kendt som en af de største og mest kvalitetsbevidste producenter af fyrværkeri. AFAC har et stort og bredt udvalg af fyrværkeri, hvor nogle af de bedste serier er kvalitetsserierne Japan Fyrværkeri, Power Block og Blacklabel. Disse tre serier er især kendte for deres høje kvalitet og flotte kraftfulde effekter til en skarp pris. I forhold til kvaliteten er både Japan, Power Block og Blacklabel billig fyrværkeri. Se selv her det store udvalg her:
AFAC Aalborg Fyrværkerifabrik

Køb AFAC – Aalborgfyrværkeri Fabrik ved Krudtborgen i Odense

Netop af de årsager, at AFAC laver super flot fyrværkeri til en billig pris, gør at vi her ved Krudtborgen i Odense i mange år har solgt tonsvis af fyrværkeri fra AFAC – og at vi stadig har både Japan Fyrværkeri og Blacklabel i vores store fyrværkeributik i Odense.
Du kan se en del af vores udvalg her på vores webshop, men hvis du vil se hele udvalget og alle de gode tilbud på fyrværkeri, skal du besøge vores fyrværkeributik. Se vores åbningstider for Krudtborgen.

Japan Fyrværkeri af AFAC – Aalborgfyrværkeri Fabrik

Du kan se vores udvalg af Japan fyrværkeri i vores Japan fyrværkeri katalog fra AFAC, som hvert år indeholder mange nyheder – men selvfølgelig også mange kendte gamle klassikere. Du kan selvfølgelig også se det hele i vores fyrværkeri webshop, hvor du kan bestille dit fyrværkeri online og afhente i vores Drive In. Eller du kan se udvalget og selvfølgelig stadig besøge vores store opvarmet butik i Tietgenbyen.

Stort udvalg af fyrværkeri fra AFAC ved Krudtborgen i Odense

Som du kan se, har vi her ved Krudtborgen i Odense et stort udvalg af AFAC. Men vi har også meget andet end Aalborg Fyrværkerifabrik. Se bl.a. Black Label-serien eller Overload-serien fra First Class Fireworks. Vi har også andre ting fra First Class Fireworks. Dertil har vi også de kendte Zink Raketter fra den tyske raket producent Zink. Se fx vores skarpe tilbud på 5 stk. Zink 905 Raket ved at trykke på billedet herunder:


Zink raket