Menu Luk

ÅBNINGSTIDER

Du kan her på denne side se krudtborgens åbningstider.

KRUDTBORGENS ÅBNINGSTIDER :

Butikken og webshoppen er åben helt indtil den 31. december!

Det er muligt både at købe fyrværkeri online og i vores butik! Vi ligger på Havnegade 141, 5000 Odense C tæt ved Odense Havn og renovationspladsen.

Åbningstider for butikken og Drive-In
d. 27.-30. dec. : 09.00 – 20.00
d. 31. dec. : 09.00 – 16.00

Fyrværkeri demonstration i Odense
Krudtborgen afholder fyrværkeri demonstration i Odense ved Odense Havn:
D. 27/12 Kl. 17.30.
D. 28/12 kl. 17.30.

Du kan få en direkte rute til Krudtborgen via Google Maps på nedenstående kort – husk at kom i vores ovenstående åbningstider.WEBSHOPPENS ÅBNINGSTIDER :

Webshoppen åbner d. 15. December.

Du kan altid shoppe et stort antal af varer i vores Online Shop direkte på vores side her, og se flere videoer af alle vores produkter samt vores katalog på hjemmesiden. Men vi har et endnu større udvalg i vores fyrværkeritelt.
Vi kan derfor kun opfordre til at du kommer forbi vores fyrværkeributik i åbningstiden, hvor du kan se vores komplette udvalg og sortiment af al det bedste fyrværkeri.

Vi har desuden gratis børneposer til de mindste i følge med en voksen, hvor der både er sjove små knald, hyggelige nytårsartikler og spise godter. Så kan børnene enten være underholdt mens man kigger på fyrværkeri i salgsteltet, til køreturen hjem eller gemme det til nytårsaften når tiden skal fordrives indtil det store brag kl. 00.00.
Derudover har vi altid vores junior fyrværkeri til de små.

UDVIDEDE ÅBNINGSTIDER

Krudtborgen har udvidet åbningstider i forhold til de øvrige fyrværkeributikker i Odense, da vi ved at det kan være svært at ramme indenfor en bestemt åbningstid. Netop derfor har vi udvidet åbningstiden. Det betyder i praksis at vi har åbnet før de øvrige fyrværkerisælgere og vi lukker senere – så du altid har tid og mulighed for at få fingrene i det bedste fyrværkeri.

Vi ligger på Havnegade 141, 5000 Odense C tæt ved Odinsbro ved Odense Havn.
Se nogle af vores produkter her: