Menu Luk

OVERLOAD 10, 3 store Kombinationsbatterier, hele 400 skud og 5,7 kg NEM!

4,499.00 kr. Inkl. moms

I dette sæt får du alle 3 stk. Overload 10 batterier til en særlig skarp pris. 3 stk. 1,9 kg NEM batterier – altså 5,7 kg NEM i alt!

Med Overload 10 var målet, at forme det mest imponerende fyrværkerishow i Danmark. Vi synes selv godt om resultatet, men vi er spændte på at høre reaktionerne på, om I er enige med os.

Overload 10 er en serie af 3 kæmpe kombinationsbatterier, som er skabt til at blive afskudt i forlængelse af hinanden. Fyrværkeri showet har alle de bedste effekter og du kan derfor nyde guldbombardementer, kulørte pastelfarver og kraftige sølvbombardementer. Udover at samle det fedeste af markedets effekter har vi sørget for stor afveksling, så der er konstant variation, både i tempo og afskydnings-formationerne. Du kan altså virkelig nyde de elegante effekter inden markedets kraftigste finale sætter definitivt punktum for showet.

Overload 10.1 er starten og viser elegante guld-sekvenser med de flotteste typer af guld, som er tilgængelig. Guldet er mikset med bl.a. blå, purple og orange samt elegante blinke-effekter.

Overload 10.2 er midten af showet og præsenterer smukke pastelfarver og bombardementerne ledsages bl.a. af kometer og andre specialeffekter.

Overload 10.3 er slutningen og dermed finalebombardementet, som kommer til udtryk af kulørte farvekombinationer og en meget kraftig og flot sølvbrokade. Den samlede krudtvægt på knap 2 kg NEM afskydes på ca. 20 sekunder, hvoraf halvdelen afvikles på bare 5-6 sekunder for at skabe den ultimative finale! Dermed er dette efter vores kendskab markedets absolut kraftigste finalebombardement. Antallet af detonationer på himlen, kombineret med lydtrykket og lysstyrken fra sølvet er helt enkelt overvældende.

Vi er værdig tilfredse med den kunstneriske helhed i showet, som vi har opnået med Overload 10 og garanterer, at du kan glæde dig til en vildt fantastisk oplevelse sammen med dine gæster – og alle andre der vil være i nærheden kan også glæde sig og vil blive imponeret.

10 på lager

Varenummer (SKU): 93 (90 + 91 + 92) Kategorier: , , ,

Du kunne også være interesseret i...